miercuri, 16 februarie 2011

SARGAREPA I NARANDZA SA GOVEDJIM MESOM (MORCOV SI PORTOCALA CU VITA).

Sastojci; 300 g mesa govedje, 5 mladih sargarepa, 2 narandze, maslinovog ulja, 50 g putera,20 ml belog vina, 1 kasika secera, so, biber, timijana...

Ingredijente; 300 g carne vita, 5 morcovi micuti( tineri), 2 portocale, ulei de masline, 50 g unt, 20 ml vin alb, 1 lingura de zahar, sare, piper, cimbru...


10 comentarii:

  1. portocala si morcovi? suna interesant,nu-mi imaginez gustul,unde saracie sa gasesti in perioada asta morcovi mici si tineri??? ca astia-s mari si batrani in magazine:-))))))))si apropo am gasit capsuni proaspete dar la un pret exorbitant,era sa lesin,pa pa

    RăspundețiȘtergere
  2. come sempre una ricetta buonissima!!!complimenti! ciao!

    RăspundețiȘtergere
  3. @Doinitza:Gustul e perfect si apropo cand vrea sa gasesc ceva nu ma las pana nu gasesc. Dar poti sa incerci si la primavara nu e graba. Pa...

    RăspundețiȘtergere
  4. Super izgleda,...Volim ovu kombinaciju - vino sa mesom (a i bez mesa)!

    RăspundețiȘtergere
  5. @Jasnas' kitchen creations:Hvala a bice i bez mesa recepti...
    @Sanja:Onda je super...

    RăspundețiȘtergere

 
Search Engine Submission - AddMe