vineri, 18 februarie 2011

POVRCE I PILECE NA PARI ( LEGUME CU CARNE DE PUI PE ABURI)

Sastojci: 200 g grudi pilece, grasak,sargarepa, beli luk, cheri, maslinovog ulja extra, so, biber, oregana, milera...Povrce i meso kuvano je na pari i zatim zacinjeno...


Ingrediente: 200 g piept de pui, mazare, morcov, usturoi, rosi cheri, ulei de masline presat la rece, sare, piper, oregano, smantana...Legumele si carnea e fiert la aburi si condimentat cand e gata...

18 comentarii:

  1. Que rico y agradable se ve,una comida tradicional de tu país,bien condimentada y preciosa presentación,abrazos.

    RăspundețiȘtergere
  2. Rosita Vargas: Eh moja profesorka, bolje bi se sporazumeli da ti znas srpski. Hvala puno i pozdrav...

    RăspundețiȘtergere
  3. Kakva sjajna ideja za prirodnu činijicu. Preslatko i zdravo!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce veverita simpatica,la postul anterior!Iar pieptul de pui.....imi plua in gura!
    O seara minunata!

    RăspundețiȘtergere
  5. @Jelena: Hvala...

    @Janet: Mersi la fel...

    RăspundețiȘtergere
  6. Prekrasna dekoracija zdrave hrane. Pozdrav!

    RăspundețiȘtergere
  7. domnul profesor ase fain le pui acolo ca zici ca-i un tort ornat nu mancarica,nota 10,acum da si elevul nota profesorului:-))))),weekend placut

    RăspundețiȘtergere
  8. Nvala vam svima za posetu i pohvalu. Pozdrav...

    RăspundețiȘtergere
  9. Doinitza mersi si tie Weekend placut...

    RăspundețiȘtergere
  10. Arata minunat ,cred ca e si foarte gustoasa !

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce de mancare, n-am mai vazuta sa ceva!!!! Felicitari!!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce prezentare faina,,,,,dar ce bun trebuie sa fie,,mmm,,,pupp!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. ce bine arata totul,frumos ornamentul!o seara placuta!

    RăspundețiȘtergere

 
Search Engine Submission - AddMe