joi, 17 februarie 2011

GRUDI OD PETLA SA SPANACEM ( PIEPT DE COCOS CU SPANAC)

Sastojci; 700 g grudi od petla ( koje su sedela celu noc u mleko), malo spanaca, kackavalja, cheri, so, biber, maslinovo ulje, chili, aluminjuska folija.

Ingrediente: 700 g piept de cocos ( care a stat toata noapte in lapte), putin spanac, cascaval, rosii cheri, sare, piper, ulei de maline, chili, folie de aluminiu.


11 comentarii:

  1. O prezentare super!Pieptul l-ai invelit in spanac?De ce nu ne zici si cum ai facut?
    O zi minunata!

    RăspundețiȘtergere
  2. Un bello plato,saludable y artístico,que ricos los ingredientes,abrazos.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Janet: Mersi, da am invelit in spanac e simplu si inuntru am bagat cascaval.O zi buna si tie...

    @Rosita Vargas: Hvala...

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumosa prezentare, delicios preparat..............felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  5. @Mirela: mersi...
    @Maria Mihalache:Multumesc...

    RăspundețiȘtergere
  6. che invitante!!!!!!!deve essere squisito!!complimenti!

    RăspundețiȘtergere
  7. Surac ..que plato mas interesante ..para mi delicioso me encantan esos sabores ...ideal para un entrante ....Saludos MARIMI

    RăspundețiȘtergere
  8. WOOOAW! Unde ai fost pana acum, de nu te-am vazut? Esti o mare sursa de inspiratie! Felicitari faci lucruri minunate! Iar acest fel e nemaipomenit!

    RăspundețiȘtergere
  9. @Culinarecufeteistete:Mersi de apreciere...

    RăspundețiȘtergere

 
Search Engine Submission - AddMe