marți, 25 ianuarie 2011

BIFTEK NA MOJ NACIN

SASTOJCI; 300 g teleceg(pleca), 3 poveca krompira, 1 crni lukac, 1 sargarepa, maslinovog ulja, sirce balsamik (Balsamico di Modena), 1 kasika meda, so, biber, malo ruzmarina u prahu.


Ingredijente; 300 g vitel, 3 cartofi, 1 ceapa, 1 morcov, ulei de masline, otet balsamic, 1 lingura de miere, sare, piper, rozmarin praf.

25 de comentarii:

  1. Foarte bine arata,,si ce frumos ai aranjat farfuria,,,,,O zi frumoasa!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mersi Surac bine ai revenit ti-am simtit lipsa,n-am mai avut cine sa ma incurajeze si sa-mi comenteze postarile,numai pe fetele mele,ai revenit cu forte proaspete,super arata biftecul,otetul balsamic si fetitei mele i place,eu nu ma prea omor cu el,la cat mai multe postari in noul an

    RăspundețiȘtergere
  3. Mirela, Doinitza,mersi de vizita. Comentarile voastresunt bine venite si astept cat mai multe retete de la voi...Pa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Odlična dekoracija. Jeli to aceto balsamico na tanjuru kao dekoracija?

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte bine arata... in veci nu as putea sa arajez o ceva comestibil pe o farfurie asa cum faci tu!... Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  6. ce frumos e aranjamentul!!!si cred ca e si tare delicios vitelul acela cu reductia de otet...yami!

    RăspundețiȘtergere
  7. che invitante! chissà che buono! ciao!

    RăspundețiȘtergere
  8. Jubistacha, da to je aceto balsamiko sa medom mesano. Dve kasike balsamika, kuva se 1 minut a onda uzme se sa vatre, pa doda kasika meda i to je to, ide sa vise vrsta mesa. Pozdrav...

    RăspundețiȘtergere
  9. Felis mersi, dar sa sti daca incerci o sa faci si tu, totul je sa ai ambitie...

    RăspundețiȘtergere
  10. Ophelia, vad ca sti de reductie si iti propun sa incerci. Doua linguri de otet balsamic negru se fierbe la foc 1 minut, se ia de pe foc si se adauga 1 lingura de miere, se amesteca bine si e super o sa-ti placa. Bafta...

    RăspundețiȘtergere
  11. Federica, sono contenta che ti piacciono le mie ricette.Ciao.

    RăspundețiȘtergere
  12. NICI NU AI VENIT BINE SI TE-AI APUCAT DE TREABA SE VEDE CA ESTI IN FORMA!FRUMOS ARANJAMENTUL SI SIGUR E SI GUSTOASA!O ZI BUNA SI BINE AI REVENIT!

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce-mi place prezentareaaaa!Din ce ai facut floarea?
    O seara minunata!

    RăspundețiȘtergere
  14. Janet,mersi de vizita, floarea e facuta din morcov si coaja de lamaie...Bafta.

    RăspundețiȘtergere
  15. O friptura de vita merge cu un pahar de vin rosu sec, nu? Unde-i vinu'? ;-)

    RăspundețiȘtergere
  16. Liana, mersi de vizita, vinul nu pot sa beau, nevasta a plecat in Germania si n-am ce face...

    RăspundețiȘtergere
  17. Perfect!!!! Ca de fiecare data :-)))).

    RăspundețiȘtergere

 
Search Engine Submission - AddMe