luni, 29 noiembrie 2010

Video Dulesnice



Recept Testo; 700 g dobrog brasna (za pizzu brasno), 400 ml vode, 25 g krupne prirodne soli, to sve mesi se 25 minuta i podeli se na tri kugle. Zatim se namaze sa topljenim puteron i malo maslinovog ulja i drzi se na sto 30 minuta. Zatim se tegli.
Nadev; 700 g bundeve (duleka), 200 secera, cimeta, gris.

Pozdrav svima, evo me ponovo.
Kazu mi da se ovih dana mnogo jede kolaci od bundeve (duleka) pa eto i ja napravijo po nesto, moja verzija...


Reteta aluat; 700 g faina superioara (faina de pizza), 400 ml apa, 25 g sare naturala( ca pentru muratura), totul se amesteca timp de 25 minute si se imparte la trei bile, care se ung cu unt topit cu putin ulei de masline. Se tin pe masa de lucru 30 minute, dupa care se intind.
Umplutura; 700 g dovleac cu coaja alba (nu lasa apa), 200 gzahar, scortisoare, gris.
Salutari la toti. Am revenit cu fortele noi.
Zilele astea se mananca prajituri cu dovleac asa ca am facut si eu versiunea mea, sper sa va placa...
 
Search Engine Submission - AddMe