miercuri, 1 decembrie 2010

TELECI SPECIJALITET U BALSAMSKOM SOSU ( SPECIALITATE DE VITEL IN SOS BALSAMIC)

Recept; 250 g teleceg mesa, 1 kuvana sargarepa, 2 kasike balsamskog sirceta, 1 kasika meda, so, biber, persun. Telece meso nasecka se na rezanca, od dva cm debljine i peku se na jakoj vatri 4 minuta bez masnoce( ulja ili bilo sta) na kraj se doda so i biber. U malu posudu stavu se 2 kasike balsamik sirce i puna kasika meda, kuva se na mlakoj vatri 2-3 minuta i gotov recept. Ostalo kako ko zeli da namesti u tanjir. Prijatno...Recapt je za jednu osobu a sos je fenomenalan i moze se jesti, sa svakojakim pecenim mesom.


Reteta; 250 g carne de vitel, 1 morcov fiert, 2 linguri de otet balsamic, 1 lingura plina de miere, sare, piper, patrunjel. Carne de vitel se taie teitei de 2 cm grosime si se frig( ca si cum faci gratar) fara nici un fel de grasime 4 minute la foc tare la sfarsit se pune sare si piper. intro cratita mica se fierbe 2 linguri de otet balsamic cu o lingura plina de miere 2-3 minute si gata reteta. Montarea in farfurie faceti cum doriti...Sosul e fenomenal. Reteta e pentru o persoana.Acest sos mege perfect cu carne fript vita, pui, porc...














26 de comentarii:

  1. Bun,bun,pot sa vin si eu la mancat?arata foarte bine si cred ca e si foarte delicios!o zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu vreau cu carne de porc,pui...
    Eu vreau cu vitel.
    Cum pe la noi carnea de vitel se gaseste greu,
    nu ramane decat sa iau portit ta .:)
    Arata SUPER !

    RăspundețiȘtergere
  3. SOTULUI AI PLACE TARE MULT VITA,ASA CA AM SA INCERC RETETA TA CARE ARATA TARE BINE.o SEARA FRUMOASA!

    RăspundețiȘtergere
  4. Lia, se poate face de vita, nu trebuie neaparat sa fie vitel, incearca si o sa-mi dai dreptate...

    RăspundețiȘtergere
  5. Mirela chiar te rog sa incerci, dar atentie la sos, pentru ca el face ca reteta ca fie speciala...

    RăspundețiȘtergere
  6. jako fino, meni je fenomenalan i sos i meso, odličan recept, super pripremljeno !!

    RăspundețiȘtergere
  7. Izgleda vrlo lepo na tanjiru ovako servirano sa sargarepicom svuda okolo...svidja mi se sos sa medom!;)))

    RăspundețiȘtergere
  8. mmm...izgleda odlično, sigurna sam i da je odličan ukus :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Tare bine ar arata pe masa de Craciun...bravo, maestre!

    RăspundețiȘtergere
  10. Tako je Branka, sos daje poseban ukus i hvala na poseti i podrsci...

    Mignonne, Hvala puno.Probaj sos, sigurno ce ti se dopasti..

    Emo_Serpica, hvala na poseti i veliki pozdrav...

    Liana10, cu drag primesc comentarile tale...Pozdrav kuvarice...

    RăspundețiȘtergere
  11. Prelepo veliko hvala Surac :)

    Volim kiselo-slatke kombinacije (ljubav ka japansko-kineskoj kuhinji ;)

    Srdacan poz.

    RăspundețiȘtergere
  12. MajloV, tako je i hvala na poseti. Poz...

    RăspundețiȘtergere
  13. Stvarno fenomenalan recept,probacu ga obavezno!Sve pohvale za sajt i recepte!!DIVNO!

    RăspundețiȘtergere
  14. Hvala Majo, probaj i neces se razocarati...

    RăspundețiȘtergere
  15. Cat de bine arata... ai talent cu aranjamente: pline de culoare si efecte artistice!...
    Ma intereseaza si reteta... as vrea sa o incerc... dar nu inteleg cum se prajeste "fara nici un fel de grasime"??...

    RăspundețiȘtergere
  16. Felis, exact cum am sris, fara nici o grasime, primeste un anumit miros.Atentie la sos. Mersi de vizita...

    RăspundețiȘtergere
  17. frumos domnule,arta decorativa,otet balsamic cu miere? ma gandesc ce gust are,nu ti mila de mine c-am postit si nu-i voie,ca-i de dulce

    RăspundețiȘtergere
  18. Doinitza, lasa ca nui pacat, sa gusti si tu o bunatate de mancare in Biblie nu scrie asa ceva.Mai bine sa ne uitam, cum ne comportam si ce face,acolo facem pacate...Un weekend placut.

    RăspundețiȘtergere
  19. Apetisant si frumos decorat...super!
    ciao ...pe curand!

    RăspundețiȘtergere
  20. Koja divota, obozavam ovakva jela, i to jos ovako profesionalno servirano! Svaka cast!

    RăspundețiȘtergere
  21. Doamne, ce imi plac culorile tale,sant
    foarte apetisante !
    Am mancat pe saturate azi aici, si delicios
    si aratos!
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  22. Mandala ma bucur ca-ti place...Incearca si tu...Putin imaginatie...

    RăspundețiȘtergere

 
Search Engine Submission - AddMe