miercuri, 6 octombrie 2010

SPAGHETTE SA PARMEZANOM I SARDINAMA.
























Sastojci; sardine, parmezan, belo vino, beli luk, maslinovo ulje, crni luk, malo dimljene kobasice ( za ukus ), tomato pire, bosiljak, oregano, biber, secer, so.

Ingrediente; sardine, parmezan, vin alb, usturoi, ulei de masline, ceapa, putin carnati afumati ( pentru gust ), pireu tomato, busuioc, oregano, piper, zahar, sare.

10 comentarii:

  1. Woow, ce bine arata!chiar mi-ai facut pofta de niste spaghette,n-am mai mancat cam de multisor sa tot fie 2 luni!o zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. Grozave retete!
    Toate mancarurile arata foarte bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. MONONOKE KITCHEN, mersi de vizita si apreciere...

    RăspundețiȘtergere
  4. Izgleda primamljivo! a po sastavu i vrlo ukusno :)

    RăspundețiȘtergere
  5. tare interesanta combinatia de ce pui tu acolo pe spaghete,sunt sigura ca-s delicioase cand tai porcul peste doua luni,pun carnati proaspeti facuti de mine si fierb in vin alb,sunt exceptionali si cate bunatati am sa fac din el sarmanul,cand il taie imi astup urechile ca-mi este mila,bine fac musulmanii ca nu-l mananca,papa

    RăspundețiȘtergere
  6. Doinitza, sunt multe retete si fara carne de porc, mult mai sanatoase...

    RăspundețiȘtergere
  7. Izvrsno ! Nisam još nikada kombinirala tjesteninu sa sardinama na ovaj način, svakako za isprobati !

    RăspundețiȘtergere

 
Search Engine Submission - AddMe