duminică, 5 septembrie 2010

Kolac sa jabukama i pahuljice od ovsa ( Prajitura cu mere si fulgi de ovaz)





Sastojci;400 gr kore za kolace, 1 kg jabuka, 200 gr pahuljice od ovsa, 200 gr secera, malo cimeta, 1 jaje, topljeni puter za mazanje kora.
Ingrediente; 400 gr foi de placinta, 1 kg mere, 200 gr fulgi de ovaz, 200 gr zahar, scortisoara, 1 ou, unt topit de pentru un foi.

8 comentarii:

  1. iti multumesc Surac,eu cand merg la tara nu ma mai satur de cozonaci facuti pe jar,de ciurighele,nici nu-ti poti imagina,cate se pot face din putinul pe care-l au oamenii astia,de exemplu din faina de malai se face o turta sau prajitura cum i spunem noi,ce se mananca cu smantana sau iaurt sunt delicioase,nu stiu daca ai auzit de varzare,e un fel de pituta ca o branzoaica ce se umple cu varza,asa calda te lingi pe degete ce buna e,o seara buna sa ai,foarte faina si prajitura ta ,imi plac merele cu scortisoara

    RăspundețiȘtergere
  2. ce-mi plac prajiturile acestea rustice,imi provoaca un sentiment acut de placere;))

    RăspundețiȘtergere
  3. volim kolače sa ovim sastojcima, super mi izgleda a sigurna sam da još bolje miriše !

    RăspundețiȘtergere
  4. OK Doinitza, nu am mancat asa ceva dar sunt sigur ca e gustos...

    RăspundețiȘtergere
  5. Craita, sa sti ca si eu le savurez cu cea mai mare placere...

    RăspundețiȘtergere
  6. Tako je Branka i hvala na poseti...

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am mancat niciodata... dar daca e cu mere sigur imi place... iar de aratat... arata foarte bine...

    RăspundețiȘtergere
  8. Felis, simplu de facut, sper sa o faci si garantez o sa-ti placa...

    RăspundețiȘtergere

 
Search Engine Submission - AddMe